jag är törstig

2011-01-20 - 19:06:08
hej hej å åter hej ,

jag är väldigt törstig som ni förstår .. men ingen vill komma med nåt att dricka till mig .. kan bero på att jag är själv hemma, fast om det nu hade varit någon hemma så hade nog ingen kommit med det ändå .
jag orkar inte klliva upp från stolen .

förresten så har jag jobbat idag, som jag gjort resten av hela veckan å tre dagar framåt :p det är superbra att jag får jobba så mycket nu tycker jag :) å efter jag slutat så gick jag in hos en frisör där i hammerdruul å tog å beställde en klipptid, även färgning ska jag göra ! nu är jag nöjd, för en gångs skull har jag tagit tag i detta ... å ska äntligen få klippa bort en del (hoppas jag) av mitt slitna FULA hår !! jag hoppas jag inte bangar ur när jag sitter där å säger att dom får ta en halv cm , som jag brukar göra :p dörädd för att klippa mig !

har även beställt gardiner till köket nyss ... men jävla dumma jävlarna har ingenting som jag ska ha !!! så det blev bara ett par länder .. UTAn kappan .. hoppas den kommer in snart då :p å så blev det nå grejs till fönstret i duschrummet, så det kan se lite mysigare ut däriallafall :p jag längtar tills vi harnytt renoverat duschrum :) men det kommer ta tid, å det få ta sin tid, för det kosta många pengar :) såna pengar oms vi inte haaar !

nää, nu ska jag gå å dricka nåt drickbart. herååå

å förresten så tyck ja att min bäkby kan ta å komma hem å mysa med mig snaaart, men han kommer inte hem förän imorgonbitti juuu :( humpf!!!

älting å älting ha titttåg

2011-01-17 - 00:02:40
denna dag har vestått av massa lastbilsåkning :)glenn bleb utring fem imorse .. var inte hemma förän halvfem ungefär .. sen somna vi på soffan tills klockan åtta då vart han utringd igen , men det gör inte mig nåt, för jagtyck det är roligt att åka lastbil med älskling:) fast det är så typiskt att glenn har jour när jag är ledig å när han är ledig jobbar jag .. så man kan ju som inte planera in nåt, som att åka till jorm eller nåt. men de e bra med joobb ;)

fast vi har fått ganska mycke gjort hemma ihelgen ändå .. vi har ju lega på latsia ett bra tag nu så det var på tiden att vifortsatte å fick klart så vi kan börja med nästa projekt ;) vi har allafall listat runt dörrar å fixa kakellist å satt dit golvlisten runt köksskåpena. det känns bra att vi börja gjort nåt igen :) sen kankse det blir att fixa hallen eller kankse nåt av de tå rummen som är kvar :)

imorgon ska jag följa med anjelika då hon ska tatuera sig :) vill beställa en tid jag å .. hittat en tatuering jag vill ha .. men det känns som att jag kanske inte ska göra så många fler .. bli ju bara massa småfjant hele tiden, för jag våga inte göra nån baotastor för kankse kommer ånmgra det sen , men jag gilla att tatuera mig , specielltsmåa :)

nu äre midnatt .. så allt ni läst nu bli ju igår då ;) det var smarta glenn som kom på det ;)

heråååå

malin å anjelikadag

2011-01-11 - 18:36:09
idag är det en anjelikadag , alltså en superduperdag !! (det där vart jag tvingad till att skriva ;) men det innebär allafall spela guitarhero och prata MASSA skit om allt å alla i ström .. ;) fast det har vu inte hunne med än ;) mohahahaha-
vi var och köpte (anjelika köpte ;) ett nytt spel , med andra låtar. men jag tror det inte finns nån som är värdelösare än mig på att spela, jag vet inte vart jag har mina fingrar :p kan dom inte komma på en lättare nivå än den lätt? superlätt kankse ?
å sen var vi på dollar, anjelika skulle handla massa saker, men det sluta att vi gick därifrån med ingenting, eller jo en center nougat. för anjelika få inte handla när jag är med, jag håller på att lära henne att vara EKONOMISK;) jag är på goood väg ...
å nu sitter vi bara å nörda framför tvspeeel .. men det få man göra ibland :)
nu ska jag visa mina kunskaper. herrååå






inge ovanligt alls ..



myysa är vi bra på ;)






jordaaa

2011-01-08 - 15:36:47
sitt på bussen på väg hejmåt , har varit å jobba :) å ja känn hur det gör inte i hejle kroppen nästan :p haha, måste vara vldigt otränad jag , för det enda jag gjorde va att körde skoter igår nå timmar :p men jag tycker att det är jobbigt att träna ;) fast jag borde börja, iallafall börja gå. jag å glenn började med det, men det höll i sig nån dag bara sen så vart de inge mer med de :p

ska iväg å handla nå mat nu.. pappa å anette ska komma å äta hos mig å glenn :) bli nog brare ;) herååå 

nyår å allt

2011-01-03 - 16:50:21
ja då var det väl ett nytt år .. nyår fira jag i lastbiln med älskling ;) det var faktiskt mysigt :) först var vi hos alf å harriet å åt mat å sen vart  glenn utringd. inte gjorde det mig nåt för jag tycker det inte är nåspeciellt med nyår ändå så ..

å igår var vi ite å åkte skoter .. jag glenn, alf harriet, stefan emma linnea och jimmy hannah och så for vi å hämta pontus också :) de var fint väder å inge kallt så det var härligt, for å grilla en sväng :)

funderar på om jag ska ta å städa en liten stuuund, det behövs verkligen. speciellt efter att vi hett ut julgranen, den barra så ininoooordens .. men kan ju bero på att vi aldrig vattna den ;) nästa år blire nog plastgran, haha :p

herååå










för jag älskare mest i heele världen :)
RSS 2.0