hammerdruuul

2011-02-28 - 11:28:16
sitter på jobbet å väntar på att klockan ska bli tolv så jag kan börja jobba :)
åkte in med alf , harriet å glenn eftersom dom ska in till stan . så då slapp ja åka buss :)

men fint väder är det idag å .. hade ju inte skadat om det hade varit det när jag är ledig å :p mensom sagt det är ju nästan aldrig det.  hoppas det bli fint i helgen för då ska jag å glenn åka till jorm å åka skoter å myyyyysa massor :D

ääh, jag har aldrig nåt att skriva om ?? så är inte så kul å sitta å läsa min blogg heller ;p

heråååå


morådotterdag

2011-02-25 - 21:48:05
imorse for jag till stan till mamma :) var längesen jag umgick med henne .. hon hade bokat tid på skönhetcentret , så vi gjorde ansiktsbehandling .. det var skööönt :) fast inte när hon skulle tömma mina porer, satan vad ont det gjorde :p men det känns att man blev renare i ansiktet :p

sen så gick vi en stund på stan å sen åt vi på eastan palace :) jag har väldigt svårt att förstå vad dom säger ???  fattar knappt ett ord :p men dom kanske inte förstår så mycke av vad visäger heller ??

åkte hem vid sjutiden, vänta på ica i hammerdal på att elin skulle sluta, så for vi hem hit .. å så kom amanda, så nu sitt vi å kolla på tv :)

men sakna glenn nå fruktansvärt mycke .. förstår inte hur man kan sakna någon så mycke ??
har bara varit ifrån han några timmar , å han ska vara borta hela helgen :p vi är ju som uppi varann hela tiden å sover med varann, så det bli som lite jobbigt när han far bort :p  töntjaaag, men så äre :p

nu bli det snart sova för upp å jobba imårabitti :)

herååå


en gammal bild på mig å elin .. men je lägg up ändå ;)

som det kan va

2011-02-22 - 23:09:53
såå sjukt dåliga program på teven det finns ..har dom lite att göra eller ??? sitter å kollar på 'stockholsnatt' eller vad dom nu kallar det för .. det enda man får se är en strippa med stora jättepattar och två gubbar som låser upp dörrar, å vad är det att se ??? :p haha jaa .. men det finns  ju dom som kolla på sånt å .

i helgen som var så var vi ut .. hör å häpna men det var vi . i fredags satt vi här hemma å spela spel å drack lite sen gick vi på hörnet, men det var nästan ingen där :p på hörnet var det rätt tråkigt, men innan det var det trevligt :) sen så följdedet med några hit efter hörnet också :)

sen på lördan for vi till pappa å åt tacos :) sen såsov vi över där :) och på söndan vart det varmare och soligt , för en gångs skull när jag var ledig :D brukar alltid vara dåligt väder när jag är ledig på helgerna å tvärtom närjag jobbar, typiskt !!

ihelgen jobbar jag ,  å då får det gärna vara dåligt väder ;) mohahahaha.

allafall så har vi även fortsatt IGEN med hallen, och lista å fixa taket, målat planker som vi ska ha där .. det bli så att vi gör lite i taget, sakta men säkert går det framåt ;) men det bli nog bra till slut.













joobabbelijobbaa

2011-02-16 - 14:40:46
sitter på jobbet å har lunch .. mina makaroner och korv smakade diskmedel .. :p kanske för att jag hade dom i en plastgrej som kankske man inte skulle diska i diskmaskin ?? ääh, vad vet jag ..

i förrgår va jag amanda å anjelika till stan å hämta viktoria :) hon kom med tåget från skåne .. hon fick i  födelsedagspresent en biljett  av oss så hon kunde åka upp hit å hälsa på oss ;) så nu ska hon vara här tills nästa vecka:) å moa kom till ström igår också, riktigt trevligt hade vi, käka tacos , spela massa spel ;) roligtroligt.

igår fick glenn en försenad julklapp också .. hans one piece hade kommit :D å min också ;) för det gå ju inte att han har en sån å inte jag ;) hans var marinblå och min rosa :) huuur skööna som helst var dom :) kommer nog inte ångra det köpet :p

jaja .. har faktiskt inte så mycket att skriva :p

herååå







oooonsdaag

2011-02-09 - 16:09:43
nyss kommit hem från stan :) vi var dit å lämna in teven å dvden .. få se hur länge man bli utan tv nu då :p fast kolla ju nästan aldrig på tv så behövs ju nästan ingen :p

träffa mor min också, det vr trevligt, för det var dan efter julafton jag träffa henne sist , bli långt mellan gångerna .. men nästa gång jag träffa henne så ha hon nog ploppa ut den där ongen i magen hennes ;) jag nästan VET att det blir en kille, för jag ska tydligen inte ha någon syster ja :p

himlans fint väder var det idag också :) hoppas det är lika fint väder imorgon också, för då är jag  me ledig :) kanske fara ut en sväng med skotern, eller så bli vi bara hemma å gör klart hallen, det skulle behövas det med :)

nä nu ska jag ta å titt vad pojkarna gör :)

herååå

fiiiinväääree

2011-02-08 - 14:52:06
ja självklart ska det vara fint väder när jag jobbar .. å när jag inte jobba så äre bäre skiiitväder !!!! :p
hoppas det är fint väder dom här två dagarna då jag är ledig :)
bli kanske att åka in till stan med älskling nån av dagarna å lämna in teven å dvden .. bli kanske en ny teve?? å få byta dvd ?? krångla ju bara .. jävla skitgrejer :p

jamenjust .. allafall i helgen ska jag ta skoterkörkortet .. synd var ju att jag egentligen jobba då .. men sist jag skulle ta det jobba jag också, men då jobbade jag hellre .. å nu äre sista chansen att ta det , så måste göra det .. maaan på helgan man tjäna stoooorkoosan , haha . lika bra att få det gjort så man få ut å kör nån skoter lagligt .. så jävla löjligt tycker jag .. att man måste ett körkort för att få köra skoter , räcker väl med att ta vanliga körkortet eller nåt , dom vill bara lura en på pengar, just de va dom vill de ;)

nu ha ja då äte klart matdosan min  som lillnenn lagat :) fläskfilé å klyftpäran ;)
å nu ska jag alldeles strax gå å fortsätta jobba, :)

herååå

listigt

2011-02-01 - 19:41:23
jag å lillnenn håller på att lista kök å hall :) det börja gå framåt igen. det är ju som litte roligt att håll på å :)

i helgen har vi allafall varit i jorm , eller vi var där nån dag innan helgen också , det var mysigt :) på fredan kom jimmy, alf å harriet också. kört skoter å haft trevligt :) fast har inte varit så bra väder, snöstorm å litte regn.

nää, nu ska vi ta en litten promenad sen fortsätta lista :)

herååå


RSS 2.0