lalalaaaala

2011-03-31 - 00:13:15
hej ,
har johanna på besök, hon följde med mig hem igår när jag och pontus hade varit hos mamma och jonas å kollat på bebis :)
så nu sitter vi här i soffan och kollar på scrubs :) men jag har jobbat hela dagen så har inte umgåtts så mycke med henne ändå :p men trevligt att få umgås med den tösen ibland .. prata om gamla minnen och så :)

imorgon kommer älskling hem, åh vad jag längtar :D det känns som nånting fattas när han är borta, å jag gillar inte den känslan ... jag är så fasst i han så det blir jobbigt när vi är ifrån varandra :p

undra vad man ska hitta på i helgen då ? jag är ledig :D hm,m .. men det blir lugnt allafall, jag tänker då inte gå ut på nån dansgala allafall .. känns som man kan göra nåt roligare än att gå ut :) kanske blir att göra nåt här hemma .. som jag sa så har det inte blivit mycket gjort här i veckan...har ju jobbat å känns som jag inte haft tid att göra nåt .. lite städat har jag ju allafall , så lite duktig kan jag känna mig ;) men roligare att hålla på när glenn är hemma ändå:)

funderara på om man ska göra sig iordning för att sova.. är lite småtrött:)

Godnatt!








lillasyster :)

2011-03-27 - 19:46:22
imorse 05.49 ringde min mor och berättade att jag fått en lillasyster :) å jag som var helt säker på att det skulle bli en kille :p men en lillasyster är ju mysigt de å .. för jag har ju bara bröder ja :p

allafall så for nyss glenn ifrån mig :( han ska vara borta ändå tills på torsdag, det är lång tid tycker jag ;) men bra att sakna varann någon gång okcå ju :) bli ju extra mysigt då när han kommer hem igen!

funderar på att göra ett ryck här hemma, städa lite, börja fixa så det blir någon ordning i de andra rummen, så det känns som man har lite mer utrymme här :) sen så vet jag inte om detta blir av, men jag ska försöka ;)
jobbar ända tills på torsdag, vilket känns ganska skönt , å helgen är jag ledig :)
och på tisdag eftermiddag far jag och pontus nog in till stan och kollar på bebisen .

imorn ska jag till sjukgymnasten, redan klockansju :o tidigt, men kommer kännas skönt efter jag varit dit, hoppas hon kan hjälpa mig lite allafall :)

nä,nu ska jagta och göra upp en eld å kanske städa lite ;)
'
hejdåå






åka bort

2011-03-23 - 15:43:21
jag skulle vilja åka bort någonstans .. där det finns lite värme å så, å få se något annat :) men jag vejt ju inte riktigt hur det ska gå till .. jag vill bara ta med mej älskling å fara !!! det hade varit skönt.

å jävligt väder är det å ... men det är ju tur de för jag jobba ja ;)
sitt å vänta å på att mamma ska kläcka ut sig den dära saken i magen å , men det verka som den ska bodär inne , för nu har hon gått fyra dagar över tiden . alla andra få ju bebis men inte hon då;)  irja hade däremot fått en supersöt liten tös, Alice :) man bli jusomlite avundsjuk ibland ,bara för att dom är så söööta ;) men dom varar ju inte så hela livet :p

nuska jagnog gå å jobba lite igen , slutar klockan åtta så det är ju inte så längekvar då ..
det känns bara lite jobbig när man har ont i nacken hela jävla tiden , så jävla less så jagvet inte vadjagska ta mej till :/ ska anställa en massör so mkan massera mig hela tiden när jasg sitter i kassa, hade inte varit dumt de ;)

jaja .. hejdååå

oooorkaaar inte ...

2011-03-20 - 23:32:12

kan man inte bara spolatillbaka tiden? det skulle ha varit en väldigt bra uppfinning tycker jag.
"jag lovar och svär" är inget jag tror på längre ....bla blaaa bla.

funderar på att åka till mor min imorgon å hälsa på .. känns som jag vill komma bort från ström för en liten stund bara . vara med min mamma, som inte händer allt för ofta, känns som jag behöver det.
senså börja jag jobba, det är ju bra det med :)

har allafall varit med sofi en stund ikväll, spelat bingolotto å pratat :) men inte vann vi något inte ;)
bättre lycka nästa gång !

nu ska jag kolla lite teve å somna.
heråå

hur göööör man ...

2011-03-08 - 19:33:21
sitter å funderar på hur man betalar nåt man ska köpa från tradera ?? det stå ju fan inte : / då kan dom ju inte få betalt för den :p
hittade en kandelaber, en vit i shabby chick , å jag vart nästan lite småkär i den, så la bud tills jag fick den ;) denvar då värd några hundringar, tycker jag :) bara man hitta nån vit fin skänk nu då som man kan ha i hallen, som den kan stå på  :p :)

har inte så mycket att skriva om .. för det enda jag gör på dagarna är å jobba .. :p helgen som var var jag ledig :) lite fint väder var det ju .. men blåste gjorde det .p men i lördags for vi allafall till harrsjön, där niklas thomas pärtan å nån kompis till dom var .. körde lite skoter å så :) fast det råka hända en liten olycka där senare på dagen, jag kvaddade glenns skoter :p kvadda mig lite själv också :p men inte så mycke, kunde ha blive värre .. om jag hade fått den där klumpedunsen över mig, vilket var vääääldigt nära :p  jaja .. det gick ju bra, med mig allafall ;)

så nu äre jobbajobba ända tills nästa vecka på torsdag :) sen ledig den helgen :)  bra att man få jobba, för pengar behövs .. känner ja.

hitta inte den där kabeln så man kan lägga över bilder från telefon till datorn .. skulle lägga övernån bild .. om jag nu hade nån .. :p men får göra det sen .

her¨åååå


RSS 2.0