ledig!!!

2012-08-20 - 12:58:36

har varit ledig en vecka nu, å skönt har det varit. men just idag känns det lite tråkigt, för jag kommer inte på något att göra? eller.. finns hur mycket som helst egentligen... men har nog bara ingen lust!
är väl meningen att man ska ta det lugnt när man har havandeskapsledighet .. men kan bli ganska svårt och tråkigt ibland de.. men det är skönt att man får vara hemma allafall,så kan man gå å lägga sig å vila när man får ett sånt där superdupertröttanfall.

glenn har också varit ledig en vecka... å det har varit supermysigt att få varit ledig tillsammans, vilket inte händer så ofta annars. vi tog med oss husvagnen och for iväg på en minisemester.. for mot åre och in till norge och övernatta där och sen for vi så vi kom ut i gäddede. vi fick hemlängtan ganska fort så det vart bara över en natt :p hemma är ju ändå bäst!

har allafall varit fint väder hela veckan... men idag regna det, ganska skönt ändå :) gillar inte värmen just nu så överdrivet mycket!

men iallafall så är jag i vecka 34 nu.. det går undan som bara den nu känns det som. å den lilla lever om som bara den, har slutat sparka och så känns det som .. den snurrar å vrider å vänder mest på sig nu :)
känns som vi har det mesta klart .. håller bara på att måla klart spjälsängen, sen så är det nog inte så mycket mer vi behöver fixa.. eller jo, visst finns det mycket kvar.. som bebisrummet och så.. men det är de ingen panik med :)
nu väntar vi bara på våran lilla plupp :)

nu ska jag gå å göra nån nytta, herrå

RSS 2.0