som det kan va

2011-02-22 - 23:09:53
såå sjukt dåliga program på teven det finns ..har dom lite att göra eller ??? sitter å kollar på 'stockholsnatt' eller vad dom nu kallar det för .. det enda man får se är en strippa med stora jättepattar och två gubbar som låser upp dörrar, å vad är det att se ??? :p haha jaa .. men det finns  ju dom som kolla på sånt å .

i helgen som var så var vi ut .. hör å häpna men det var vi . i fredags satt vi här hemma å spela spel å drack lite sen gick vi på hörnet, men det var nästan ingen där :p på hörnet var det rätt tråkigt, men innan det var det trevligt :) sen så följdedet med några hit efter hörnet också :)

sen på lördan for vi till pappa å åt tacos :) sen såsov vi över där :) och på söndan vart det varmare och soligt , för en gångs skull när jag var ledig :D brukar alltid vara dåligt väder när jag är ledig på helgerna å tvärtom närjag jobbar, typiskt !!

ihelgen jobbar jag ,  å då får det gärna vara dåligt väder ;) mohahahaha.

allafall så har vi även fortsatt IGEN med hallen, och lista å fixa taket, målat planker som vi ska ha där .. det bli så att vi gör lite i taget, sakta men säkert går det framåt ;) men det bli nog bra till slut.














Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0